Richardsson: har varit kämpigt

Idag var det presskonferens med Richie uppe i Torsby där han berättade om tiden efter olyckan då hans vän omkom. Jag var inte där men några av de stora tidningarna var. Och för att sammanfatta det hela:

”Det har varit kämpigt”

Jo, det kan man lugnt förstå. Fy farao. Men gladeligen så har han sakta men säkert fått upp suget för skidåkningen igen och inlett ett rätt så avancerat rehabprogram för att komma tillbaka i fuktionell form så fort som möjligt. Han säger att han helt gett upp hoppet om att få skida på OS. Vad tror ni om det? Om Daniels rehab går bra och han lyckas hålla sig stabil rent psykiskt borde det ju gå vägen ändå. Å andra sidan vet man aldrig hur man reagerar på en sådan hemsk upplevelse.

Usch stackarn. Men men, Daniel är åter i landslaget och det känns fint. Så, kämpa på nu Daniel och lycka till med rehaben!

Läs mer: Längd.se, Expressen, SVT