Modin och apan

De flesta av er vet väl att Jesper Modin tagit time out eftersom han konstant är trött och seg samt lyckas inte prestera på någon nivå att tala om. Segheten har funnits i kroppen sedan han kom hem från en resa till Bali 2010. Han revs av en apa och blev vaccinerad mot rabies. Därefter fick han ett infekterat skavsår vilket ledde till frossa och feber. Samt den konstiga trötthetskänslan.

Modin själv tror inte det är apan som är boven i dramat, istället är det kanske den klassiska bokstavskombinationsinfektionen. Till Piteåtidningen säger han:

”Det är nog någonting annat, kanske vaccineringen, men det senaste beskedet jag fått är att det kan röra sig om en twarinfektion. Den behandlingen inleds inom kort och jag hoppas innerligt att läkarna är rätt ute den här gången. Jag har varit till flera olika läkare, men det är ännu ingen som med bestämdhet kunnat konstatera vad symptomen beror på.”

Kanske ännu ett offer för TWAR alltså. En infektion man förr ofta förknippade med orienterare, nu är det snarare skidåkarna som diagnosticeras på löpande band…

Modin berättar för Piteåtidningen hur extremt jobbigt det är men verkar åtminstone inte ge upp i första taget:

”Men jag ska tillbaka, den saken är klar.”

Frågan är vad som är värst. Vaccin-strul, ap-sjuka eller TWAR??

(tack Sanna för länken)

Etiketter: