Skidpepptispet sprintstafett Québec

Här tippar vi säsongens första sprintstafett i fristil. Tipsstopp är fredagen den 7 november klockan 18.00 (svensk/norsk tid) då semifinalerna börjar.

Tippa de tre länder du tror hamnar på prispallen (förstalaget är det som gäller) i form av en kommentar nedan, damer respektive herrar. 2 p för rätt land på rätt plats. 1 p för rätt land på fel plats. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet. Observera att vi tippar på förstalagen. Senaste lagda tips gäller.

Startlistorna för damer finns här och för herrar här.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Etiketter: