Wikén!

Så här glad är man om man är Sveriges nya stjärnskott!

Emma Wikén visade idag att gårdagens seger inte var nybörjartur. Idag blev det en andraplats efter fristilsdrottningen Charlotte Kalla och nu är det bara att hålla tummarna att fröken Wikén kan konservera formen under längre tid!

Stabilt av Ida Ingemarsdotter. Tänk om hon lyckas hålla jämnare distasform denna vinter? Viktigt inför VM-stafetten. Fast å andra sidan, under mästerskap underpresterar Ingemarsdotter aldrig!

Härligt att nollåttan och skidpeppfavoriten Lisa Larsen åkte bra, jag tror starkt på henne denna säsong! Bra av Sofia Bleckur också. Och kul att Britta Johansson Norgren är tillbaka så stark i spåret. Värt att notera att hon tränar på egen hand numera.

Anna Haag har byggt muskler sägs det, hoppas hon hunnit konditionsträna också! För idag såg det inte bra ut. Men igår skrev hon på sin blogg att det kändes väldigt bra:

”I någon superform var jag kanske inte, men ändå var känslan både i kropp och knopp bättre än vad den varit på väldigt länge i skidspåret. Väldigt väldigt länge. Jag kände mig positiv och stark hela vägen. Jag klarade av att tagga till och ta i. Och jag vågade bli trött. Det känns som om ”jag” är tillbaka, fast ett ännu bättre ”jag”.. Hoppas det kan hålla sig så!

Jag tror att hon, likt Hellner, kommer visa mkt bättre fart nästa helg.

Etiketter: