Brynte om att bli petad

Robin Bryntesson, enda personen i A-landslagsgruppen på herrsidan som blivit av med sin plats, har ikväll bloggat om petningen. Det märks i tonen att han är besviken. Rejält besviken. Men är det någon som aldrig slutar att vara positiv så är det allas vår Brynte.

”Jag ser det som en utmaning istället och jag ska bevisa att det var ett värdelöst beslut!”

Jag kan tycka att det är lite konstigt att man helt plötsligt minskat laget med en person. Varför då? Iofs är det nog Brynte som måste gå om man nu måste banta laget. Men vafan, nästa säsong är det ju VM! Då gäller det att ha ett phett landslag. Tycker jag. Men jag sitter inte på stålarna. Det gör ju Chef Karlsson. Och han kanske måste ha högre lön än Jocke så då räcker inte pengarna till lika många A-lagare som innan? Brynte igen:

”Sen så funderar vi / jag ut en bra plan på hur jag ska kriga mig tillbaka in i landslaget igen. Kom gärna med idéer!”

Så alla Brynte-lovers out there, nu är det dags att gnida geniknölarna så att allas vår sockertokiga sprinter får tävla vidare i högsta division. Vi får kanske stödköpa massor av hans mössa. Eller vänta nu, då går ju pengarna bara till forskningen… Får han något själv?