Skidpepptipset – SM 30/50 km

Här tippar vi säsongens sista Skidpepptips – de svenska mästerskapen i 30/50 km som körs i Torsby nu i helgen. Klassisk stil och intervallstart gäller. Tipsstopp är söndagen den 1 april klockan 10.00 (svensk/norsk tid) då damerna börjar åka.

Tippa de tre på pallen i form av kommentar nedan, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet, senaste lagda tips gäller.

Startlistorna med mera finns här på SK Bores hemsida när de släpps. Verkar som om det ska bli webb-TV live också, hoppas att det blir bra!

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Etiketter: