Heidi Weng!

Fantastiskt roligt att ”de tre” äntligen fick sällskap av en till. Visst kanske det inte vore det bästa för längdskidåkningen att det var ännu en norska, men ändå väldigt roligt! Snyggt att hon spurtade ner Johaug också! Johaug är ju inte känd som en spurtare men hon har ändå gjort några grymma spurtar i vinter. Vann gjorde inte helt oväntat Kowalczyk. Igen.

Ett tag såg det ut som om det var norska mästerskapen, helt vansinnigt vilken bredd dom har!! Små ettriga jäntor som bara flyger fram! 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 27. Det är GALET. Inget land kan väl varit så bra någon gång förut?

I totalen ligger Bjørgen fortfarande först, trots tappet idag. Kowalczyk är tvåa och Weng trea. Kalla kommer gå ut strax efter Weng 1:17 efter Bjørgen i morgon. Lite långt upp till täten, men samtidigt verkar Bjørgens form vackla. Det blir spännande i morgon.

Ställningen inför jaktstarten

Jag har inte nämnt herrloppet något, vet inte om jag orkar det. Klantigt av Hellner…