Skidpepptipset – Stafetterna i Nove Mesto

Här tippar vi stafetterna i Nove Mesto, Tjeckien, söndagen den 12 februari. Tipsstopp är klockan 11.15 samma dag (svensk/norsk tid).

Tippa de tre länderna på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt land på rätt plats. 1 p för rätt land på fel plats. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet, senaste lagda tips före tipsstopp gäller. Observera att endast ländernas förstalag räknas! Skulle t.ex Tyskland 2 bli trea räknas det inte och det förstalag som kommer efter räknas då som trea i tipset.

Tippa på det gamla sättet dvs genom kommentarer nedan (stafetter går inte att tippa via WorldofXC:s system).

Startlistor: Damer / Herrar

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Till sist – glöm inte att tippa lördagens 15/30 km i en annan tipstråd innan denna (som lades upp den 9 februari kl 15.00)!