91:an Diggins tog hem kvalet

_MG_7161.jpg
91:an Diggins i Holmekollen 2011

Jessica Diggins skrällvann kvalet i Moskva för en stund sen. Tjejen är ju för böveln endast född 91! Ida Ingemarsdotter blev tia och enda svenska som gick vidare. Alltså wassup med svenskorna! Trodde det skulle bli lätt att gå vidare med tanke på att startfältet inte är lika fett som vanligt eftersom tävlingarna går i Ryssland. Sömskar var närmast med en 32:a plats. Hanna Brodin 40! Snacka om fågel eller firre.

Ingemarsdotter åker i första kvarten tillsammans med Diggins, Van Der Graaff, Jones, Fabian och Falla. Ett ungt och spänstigt heat!

På herrsidan blev den snabbaste tiden också nordamerikansk genom Devon Kershaw. Teodor Petersson femma, Jesper Modin 15:e och Emil Jönsson var nära att missa kvalet men klarade sig med nöd och näppe med en 28:e plats.

Toddy får sällskap av Tambornino, Modin, Pölsa, Tritschner och Bogdanov. Jönsson kör mot Japarov, Darragon, Brandsdal, Frasnelli och Valjas.

Sändningarna i SVT drar igång kl 12:50!

Etiketter: