SM-helg för eliten, Grönklitthelg för en annan

A236959 017
Grönklitt-mojen 2007

Imorgon bitti tar jag tåget mot Orsa Grönklitt tillsammans med min orienteringsklubb där jag ska ta mina första stavtag för säsongen. Vi stannar till söndag och visst, stugorna har ju SVT men frågan är hur jag kommer prioritera min tid där uppe samt om jag över huvud taget har någon täckning på mobila bredbandet…? Hur som helst kan det bli lite knapphändig rapportering från SM-helgen på bloggen, men om vi har tur är mina vapendragare kvar i civilisationen och kan hålla er underrättade om vilka som blir nya svenska mästare!

Inför detta läger har jag beslutat mig för att helt lägga ner klassisk åkning och bara ta med mig skejt-prylarna upp. Att åka klassisk känns lite som att gå när man kan springa (åka skejt). Om sanningen ska fram beror det nog mer på att jag är så mycket sämre i klassikt… Tur att jag inte tycker samma sak om längdåkningen på högsta nivå. Eller jo, jag gör det när det är klassisk sprint utan att man diagonalar, som i Otepää. Lägg ner!

Etiketter: