04 januari 2012, av Oskar

Peterson, Rickardsson och Brodin åker hem

Nu har dessa tre tävlat färdigt för den här touren. För Teodor Peterson är det nog helt enligt planen eftersom han var här för sprinttävlingarna. För Daniel Rickardsson är det så klart inte enligt plan. Hade han inte fått sitt sjuka tidstillägg kanske vi hade sett honom bland de fem bästa just nu. Så himla tråkigt. Synd bara att han inte orkar stanna två dagar till och sno bonussekunder från Legkov mfl som ligger före Hellner i totalen. Men jag förstår om han har tappat motivationen.

Hanna Brodin har väl också insett att hon i första hand är en sprinter och tackar för sig idag. Hoppas formen återkommer till Milano!

En kommentar till ”Peterson, Rickardsson och Brodin åker hem”

Vacchi om Richie.
http://www.eurosport.se/roberto-vacchis-blogg_blog94/missar-av-bade-hellner-och-richardsson_post941275/blogpostfull.shtml
Han är inte nöjd att Daniel nu lämnar touren. Han har också en bra idé om lämpligt straff för Daniel – att han placeras sist i den grupp han var i. Det skulle betyda bakom Jonsson på 31:a plats, drygt en halv minut efter vinnaren. Trots allt så tjänade han inget mot de som redan var avhängda.

Inlagd: 2012-01-05, 11:22
Skriven av: JonasE

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values