26 november 2011, av Jörgen

Skidpepptipset – efter 5/10 km i Kuusamo

Inga överraskningar på damsidan i dagens 5 km även om Johaug var nära. Samma tre damer på pallen som i Sjusjøen – Bjørgen, Kalla och Skofterud vilket många också tippade. På herrsidan var det lite svårare – Northug, Clara och Manificat.

Den tippare som lyckades bäst var Gustaf som tog 9 av 12 möjliga poäng! Förutom dampallen hade han Clara på rätt plats och Northug på fel plats. Bra gjort!! Sen var det ett gäng som tog 8 p, de flesta av dem satte dampallen samt hade Northug som vinnare: Johan, Martin F, Lennart, O.J, Mattias, Bergelius, Odin, Rolf Z, JanneA och Höök. Bra gjort ni med! Hela listan

I totalen fortsätterJan att leda med fyra poäng på 31 p före Martin F, LMG och Jon på 27 p. Jan är mannen att jaga denna säsong! :-) Hela listan

Glöm inte att tippa söndagens jaktstart som finns här och observera – det är åktiderna och inte målgången som räknas där.

8 kommentarer till ”Skidpepptipset – efter 5/10 km i Kuusamo”

Jörgen: Råkade lägga in dagens tips på jaktstarten istället. Innebär det att jag får noll poäng eller finns det en möjlighet att få tillgodoräkna mig den tippningen? (Lite skillnad på att ligga delad 4:a och delad 41:a, om du förstår vad jag menar…) Jag förstår självklart om det inte går eftersom det helt och hållet är mitt fel. Har tyvärr inte haft mycket tid för skidor och Skidpepp den senaste tiden och jag hade nog helt enkelt för bråttom igår kväll. Vore väldigt tacksam för om det går att fixa till min fadäs. Se mitt tips för 5/10 km på:

http://whowins.worldofxc.com/index.php?id=2266&lang=se&league=

Jag ändrar inte detta förrän jag har fått ett svar från dig eller det att jaktstarten börjar.

Ber om ursäkt för att jag krånglar!

Inlagd: 2011-11-26, 23:04
Skriven av: toriv

Toriv: Jag känner med dig, jag är helt säker på att du är ärlig och du skulle ha fått 8 p om du lagt det tipset på rätt ställe.

Gillar inte att behöva ta det beslutet men vi måste följa reglerna. Missade själv att tippa ett par ggr förra säsongen (men det var mitt eget fel) och det var inte så kul!

Hoppas att du förstår, om jag godkänner detta får jag ett dilemma senare om andra tippare säger samma sak och vill ha korrigering i efterhand. Kan då inte neka dem och det hela blir osäkert.

Hoppas att du förstår och inte ger upp, säsongen är lång! Ändra jaktstarttipset medans det finns tid.

Inlagd: 2011-11-26, 23:49
Skriven av: Jörgen

Jag tror att det eventuellt kan ha blivit något fel i ihopräkningen från tidigare helger och nu. Jag är Mattias med stort M och jag har tippat alla gånger.

Mattias 2 4 6 står det i förra helgens total men i dagens total står det att jag missat förra veckans tippning och även Bruksvallarna. Jag tävlar mot min fru så det är lite viktigt det här:)

Inlagd: 2011-11-26, 23:56
Skriven av: Mattias

Jörgen: jag förstår, men självklart sjunker motivationen lite. Får hoppas på en 12-poängare snart. Lägger in ett nytt tips imorgon när jag är lite mindre sur på mig själv…

Inlagd: 2011-11-27, 00:08
Skriven av: toriv

Men vad är detta? Listan för dagen ser ju helt galen ut? Två poäng för Kalla på TREDJE och Skofterud på ANDRA?

Inlagd: 2011-11-27, 00:18
Skriven av: Benke Benbrott

Toriv: Känner med dig som sagt, ge inte upp!

Mattias: Mejla till Jan på Worldofxc (info@worldofxc.com) och berätta om ditt problem samt att det gäller Skidpepptipset.

Glöm inte att berätta vilka e-postadresser och alias du har använt så att han kan pussla ihop det.

Meddela honom också vilken e-postadress resp alias som du tippar under i fortsättningen.

Inlagd: 2011-11-27, 00:19
Skriven av: Jörgen

Benke: Resultatlistan för idag är fel just nu (funkade tidigare ikväll). Jan är medveten om problemet och fixar det. Det är tydligen FIS som strulat till det.

Den automatiska uträkningen utgår nu från den aktuella totalställningen i minitouren men det kommer att rättas till. Mina uppräknade poäng etc i inlägget ovan stämmer, den automatiska uträkningen var då korrekt.

Inlagd: 2011-11-27, 00:22
Skriven av: Jörgen

@benke: Jeg fikk en epost om at det var feil på worldofxc og hentet derfor på nytt fra fis. Det viste seg at feilen lå hos fis:) Nå er det forhåpentligvis riktig igjen, men jeg måtte hente rett fra live resultater fordi de offisielle resultatene nå et feil. Gi beskjed om dere spotter noen feil.

@mattias: Send meg begge epost adresser og beskjed om hvilken du vil bruke fremover, så er det raskt fikset.

Inlagd: 2011-11-27, 01:17
Skriven av: Jan

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values