Hellner blir startman


Knäcker Olsson Berger imorgon eller är vi redan rökta då?

Säsongen har kanske inte startat på det sätt som vår världsstjärna Marcus Hellner önskat. 2 rätt mediokra insatser på favoritdistanen 15 kilometer fritt.

Kanske är det en anledning till att han i morgondagens stafett kommer att köra förstasträckan istället för den avslutande som han är van vid. Som avslutare har ledningen istället valt dagens sensationsman Calle Halfvarsson. I sin premiär som avslutare ställs han mot det tuffaste motståndet – Petter Northug. Är det möjligen så att det blir Petter som får dra imorgon om Sverige och Norge går ut i tät – något säger mig att Calle inte kommer ha något emot en lugn resa i rygg.

Så här ser laguppställningen ut för Sverige och Norges herrar inför morgondagen.

Rönning vs Hellner
Krogh vs Rickardsson
Berger vs Olsson
Northug vs Halvarsson

Resten av lagen kan ni se här.

Etiketter: