Skidpepptipset – Sjusjøen 10/15 km fritt

Skidpepptipset
Nu i helgen är det dags för världscuppremiär i Sjusjøen, Norge, med 10/15 km fritt och intervallstart under lördagen och stafetter under söndagen!

Vi testar parallellt ett annat tipssystem.

Skidpepptipsets regler finns här. Totalställningen efter säsongens första Skidpepptips i Bruksvallarna finns här. Den första tipsomgången var svår och det är absolut inte försent att delta! Alla nya tippare är välkomna och har chansen! Skriv en kommentar och du är med!

Pallarna för 10 km för damerna och 15 km för herrarna (fristil och intervallstart) ska tippas. 2 p för rätt åkare på rätt pallplats. 1 p för rätt åkare på fel pallplats. Maximalt kan man alltså få 12 poäng totalt om alla pallplaceringarna sitter.

Vi återkommer med ett annat tipsinlägg senare gällande söndagens stafetter.

Arrangörernas hemsida
Damernas startlista
Herrarnas startlista

Tipsstopp damernas lopp: Lördag kl 11.30
Tipsstopp herrarnas lopp: Lördag kl 13.15