Längdchefen blir dammsugarförsäljare

Eller ja, inte riktigt, men Svenska Skidförbundets längdchef Hans-Eric Schultz slutar på förbundet för att istället bli VD för Elektrolux Home. I ett pressmeddelande från förbundet är han redo att byta jobb:

”Nu anser jag att jag lagt sista pusselbiten. Det har varit spännande, lärorikt och mycket glädje. Jag har lärt mig något nytt varje dag och haft förmånen att få jobba med ett av landets mest folkkära landslag. Jag har haft med fantastiska människor att göra och hoppas givetvis att jag själv gjort några avtryck.”

Utav pressmeddelandet framgår det inte ifall Schultz blir ersatt av någon annan men man ska ha bildat en ledningsgrupp för längddelen av förbundet. Förbundsdirektören Niklas Carlsson:

”Vi har läget helt under kontroll och jag är helt övertygad om att längdlandslaget kommer att kunna stå på som vanligt i vinter. Vi har en ledningsgrupp med mycket kompetens och erfarenhet. Med den möter vi säsongen, förhoppningsfulla och positiva, avslutar förbundsdirektören.”

Nu får vi hoppas att Schultz inte var helt ovärderlig för organisationen utan att vi kan fortsätta se en uppåtgående trend för vårt kära landslag.

Etiketter: