29 oktober 2011, av Martin

Jönsson tränar i rullstol

Det finns något Gunde Svanskt kring Emil Jönsson. Vi har tidigare kunnat följa hur den innovativa sprintern filat och slipat på stavspetsarna för att minska vikten på materialet. I dagarna har han tagit det ett steg längre och ändrat träningen från barmark till rullstol. Visserligen beror det på Emils överbelastade lår, men det visar också på en enorm vinnarskalle som hela tiden hittar nya vägar för att träna och inte halka efter de andra. Inga enkla vägar ut här inte. Vem vet, kanske kan Emil få sin efterlängtade guldmedalj i Paralympics istället!

Hela lunch-vinterstudion kan ni se här.

En kommentar till ”Jönsson tränar i rullstol”

Jag gillar Emils attityd. Att han åkte hem under VM för att komma tillbaka, flyttar till Davos med mera visar att han inte lämnar något åt slumpen och inte är rädd att prova nya saker. Han är väl helt klart den bästa sprinter som inte ännu fått något mästerskapsguld. Jag hoppas verkligen han får ett en dag.

Inlagd: 2011-10-30, 17:43
Skriven av: Alexander

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values