Nyheter inför vintern


Pamparna i FIS har haft möte och en del intressanta saker har klubbats. TDS blir bland annat längre och kommer pågå under elva dagar med nio olika lopp. Dubbeljakten eller vad man nu har kallat den får ETT namn, nämligen Skiathlon.

Världscupen kommer även göra ett besök i Moskva vilket jag personligen ser fram emot, kan bli häftigt. Loppet som många fasats över är också bestämt. Det blir upp- och nedföråkning i Polen, återstår att se om Justyna K. dyker upp!

FIS har även försökt att hotta upp teamsprinten genom att införa att bara två lag direkt går vidare direkt från semin, resterande på tid. Ett sista dödsryck eller? Alla toppländer måste från och med nu ställa upp i alla WC-tävlingar utom en per säsong. Detta för att försäkra sig om att det alltid finns topplag på plats.

Vill ni läsa om alla nyheter gör ni det här.

Det börjar närma sig känner ni doften av snö :)

Etiketter: