Skidpepptipset: Resultat efter 10 & 15 km

VM är slut och så också VM-tipset. Tipssäsongen fortsätter däremot med de vanliga WC-tävlingarna med ordinarie tipspoäng. Jag ligger som ni kanske märkt något efter i rättningen, men betar av det tävling för tävling.

Damernas 10 km prickade många alla rätt. Tre favoriter höll för trycket nämligen Björgen, Kowa & Saarinen. Alla dessa prickade 12 rätt: Amanda, Gunnar, Hanne, Helena, Jon, Jonas E, Manne, Martin V, Mindotterblirnästakalla, Per, Rickard A, Rs, Ruby, Sara, Swestam, Tolsrav, Zacke

Herrarnas 15 km var desto svårare. Ingen hade med vinnaren från Finland Heikkinen. Så det handlade snarare om att pricka in Rönning och Sundby – och det gjorde vissa. Det var även väldigt många med 0 poäng!

Dessa tre var dock bäst med 6 poäng: Jomar Blekås, Jon, Skogsola – Bra jobbat!!

Totalen:

Flytet fortsätter för Norge då de inte bara dominerar i skidspåren utan även i tipstävlingen. Hanne & Tolsrav skuggas av Rickard A och Göran som delar på tredjeplatsen.

1. Hanne 176,5 poäng
2. Tolsrav 164 poäng
3. Rickard A, Göran 163 poäng

Etiketter: