Resultat skidpepptipset: Skiathlon herrar

Som ni vet pågår tipstävlingen för fullt. Med dubbla poäng under VM-dagarna finns också möjligheter att knappa in på täten inför avslutningen på denna säsong. Skiathlon-loppet bjöd på en större och en mindre överraskning. Ingen hade med Chernousov på pallen och bara en hade med Wylegzhanin. Däremot hade de flesta med Northug vilket innebar att väldigt många hamnade på fyra respektive två poäng. Av den anledning presenteras i det här tipsresultatet bara vinnaren som är…..Paul! Han lyckades pricka in både Northug och Wylegzhanin på rätt pallplats vilket gav 8 friska poäng. Grattis!

Totalen i Skidpepptipset:

1. Hanne 160,5 p
2. Göran 151 p
3. Jossa 150 p

Alla resultat

 

Titta igenom dina poäng och se om något fel. Skriv isåfall i kommentarsfältet så ändrar jag.

Etiketter: