23 februari 2011, av Oskar

Hellner på film

Jag fick ett telefonsamtal ikväll. Det var filmaren Peter Svensson som jobbar på Red Bull. Han har hängt med Marcus Hellner och gjort en liten fin film om Lerdala-gossen. Eftersom det är i Red Bulls regi tillsammans med Fischer och Swix (tror jag) så är det en hel del galna produktplaceringar, men bortser man från det är det en sann njutning!

2 kommentarer till ”Hellner på film”

Kul! Hellner är den av svenska herrarna som jag hoppas mest på i VM.

Inlagd: 2011-02-23, 21:33
Skriven av: Maria

Tycker Hellner har sett ut att vara i lagom bra form inför VM, får hoppas han kan vara med i toppen, det e nog framförallt i jaktstarten han har störst chans, men tror han kan överraska lite i 15 K faktiskt, femmilen blir för tuff för honom tror jag.

Inlagd: 2011-02-23, 22:43
Skriven av: Paul

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values