22 februari 2011, av Oskar

Vilka ska till Kollen?

kollen.png

Nu är det inte många dagar kvar till vinterns stora höjdpunkt (inför sprinten kommer imorgon). Det jag tänkte kolla nu var vilka av er läsare som ska dit? En del av er kanske redan är där (norrmän)?

Anledningen till att jag frågar är att jag länge tänkt på hur läsarna skulle kunna vara mer delaktig i själva bloggen. Ett sätt är att alla ni som ska dit kan skriva in saker ni ser eller ännu bättre maila in bilder ( info snabel-a skidpepp.se ) ni tagit under tävlingar, träningar eller gulliga papparazzi-bilder på när Northug håller sin snuttekudde. Eller ja, något annat. Allt är av intresse!

På så sätt blir sidan ännu mer livlig under VM och alla de som inte kommer iväg till Kollen får möjlighet att känna en annan närhet än bara de man ser genom de glassiga TV-kamerorna.

Så, hör av er!

Själv så har jag ännu inte helt bestämt mig hur och när jag kommer åka dit. Trasslar lite med boende och mitt jobb och ledigheter osv. Men en sak är säker, och det är att jag kommer vara där sista helgen. Förhoppningsvis mycket mer. Jag återkommer om det, var så säkra!

7 kommentarer till ”Vilka ska till Kollen?”

Oskar;
Om allt går vägen kommer jag till VM lagom till 3 och 5 milen.

Jag kommer ändå aldrig att få uppleva vad jag gjorde som 11-åring.
Vi tältade hela natten i väntan på åkarna som passerade bara två gånger om jag minns rätt (2 x 25 km).

Flera år senare fick jag veta att vi tältat på toppen av Hjermstadbacken, uppkallade efter Reidar Hjermstad som vid tre tillfällen ledde 5-milen klart men kroknade i den långa backen ca 7 km från mål.

Tipsa Jörgen när han kommer hem att jag gjort ett par inlägg under juniortråd 4, de bör flyttas till kommande tråd 5.

Inlagd: 2011-02-23, 00:14
Skriven av: Elin

Jag funderar på att uppsöka någon sportbar i helgen för att kolla damernas dubbeljakt, kanske kan vi sammanstråla ett gäng någonstans?

Jag bor i sthlm och antagligen behöver man väl vara ett par st. för att övertala sportbarerna att slå över ifrån Premier Leauge matcherna!

Inlagd: 2011-02-23, 00:44
Skriven av: Joel Burman

Jag siktar på att vara där under 5-milen

Inlagd: 2011-02-23, 08:11
Skriven av: Erik

Mats Larsson sjuk! Nu börjar det…

Inlagd: 2011-02-23, 09:13
Skriven av: nisse

Jag tänkte se jaktstarterna på plats. Tjejernas tänkte jag se från skogen om jag finner en bra plats. Herrarnas har jag biljett till. Sprinten ser jag nog på tv i nån sportbar i Oslo. Jag vill se ordentligt:)

Inlagd: 2011-02-23, 09:18
Skriven av: Anna

Oskar; Du skriver ”Trasslar lite med boende …. ”

För ett par år sedan snackade två grabbar hemifrån in sig hos några tältande tjejer.

Testa, Du kan inte misslyckas eller….?

Jag har plats i goda vänners tält från stafettfredagen och över helgen. Åker skidor in från Tryvann.

Inlagd: 2011-02-24, 14:51
Skriven av: Elin

Ska se tre- respektive femmilen i skogen nästkommande helg.

Inlagd: 2011-02-24, 15:16
Skriven av: Ruby

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values