Elofsson ser rött

Som ni kanske vet kommer TV3 den 27 januari att lansera det nya TV-programmet Landskampen. Idén går ut på att låta före detta svenska och norska idrottsstjärnor möta varandra i olika vinteridrotter. Återstår att se om programmet blir nåt att ha men startfältet är åtminstone rätt grymt. Vad sägs om dessa tävlande:
Svenska laget:
Peter Forsberg, Per Elofsson, Pernilla Wiberg, Thomas Wassberg, Magdalena Forsberg, Torgny Mogren, Fredrik Nyberg, Jon Olsson, Ylva Nowén, Tomas Gustafsson och Thobias Fredriksson.

Norska laget:
Björn Dählie, Tor Arne Hetland, Andrine Flemmen, Hans Petter Buraas, Daniel Franck, Hilde G Pedersen, Espen Knutsen, Finn Cristian Jagge, Ole Kristian Furuseth, Tommy Ingelbrigtsen och Britt Petersen.

Det roligaste är kanske ändå reklamfilmen som jag tycker är helt fantastisk. Se den ovan!

Etiketter: