Skidpepps julnöt

Nu är det jul och de flesta av oss som inte tävlar på världsnivå kan unna oss lite ledighet. Och vad passar då bättre än att klia sig i huvudet i kapp med Skidpepps julnöt. Nedan ser ni delar av tio ansikten som hör hemma hos hos duktiga skidåkare. De flesta av dem tävlar i världscupen medan någon har lagt pjäxorna på hyllan.

Ditt jobb blir att identifiera vilka skidåkare de handlar om. Skriv ner dina svar och skicka ett mail till info snabel-a skidpepp.se senast den 4 januari.

I kommentarsfälten får ni naturligtvis skriva om tävlingen men inte spekulera om namnen på skidåkarna. Första pris är förutom den klassiska äran även 5 poäng i Skidpepps interna tipstävling, vilket några av oss kan behöva. Är det fler än en person som har alla rätt lottas vinnaren fram.

God Jul!

julnot1.jpgjulnot2.jpg

julnot3.jpg

julnot4.jpg

julnot5.jpg

julnot6.jpg

julnot7.jpg

julnot8.jpg

julnot9.jpg

julnot10.jpg

Etiketter: