WorldofXC till iPhone!

Jan som ligger bakom skidportalen WorldofXC.com (och även orienterings-diton WorldofO.com) verkar aldrig tröttna på att utveckla sina sidor. Stup i kvarten dyker det upp nya användbara funktioner vilket för mig känns nästan helt ofattbart med tanke på att det är en ideell verksamhet. Jag var tvungen att fråga honom om det bara är han som gör all utveckling och ja, han gör allting själv. Otroligt.

Som om hemsidorna inte skulle vara nog har han precis lanserat en iPhone-app i bara farten (känns det som). Jag har gjort en snabbtest av den och måste säga att den är väldigt bra! Alla nyheter från aktiva och andra längdbloggar är med. Men bäst av allt är nog att en flik i appen innehåller alla tweets från en mäktig samling av längd-twittrare. Perfekt!

Nu vet i alla fall jag vad jag ska göra på tunnelbanan framöver…

Appen hittar ni här.

Etiketter: