Skidpepptipset fortsätter: 10/15 km i Davos

tippa_davos.jpg

Skidpepps tipstävling fortsätter den här helgen då vi tippar lördagens lopp, 10 och 15 kilometer klassiskt, i Davos . I vanlig ordning tippar ni dam- och herrpallen i kommentarfältet. 2 poäng för rätt åkare på rätt plats, 1 poäng för rätt åkare på pallen men på fel plats.

Helgens lopp blir kanske lite svårare då en del åkare gått och insjuknat samt att det avgörs på hög höjd. Johan Olsson och Anna Haag startar inte. Charlotte Kalla är tydligen också ett frågetecken. Marit Björgen som vunnit allt den senaste tiden har flaggat för att formen kanske inte är lika bra längre – vågar någon skippa henne i tipset?

Förra helgens tipstävling vanns av Markus som imponerade med 7 poäng – får se om någon kan slå det den här gången. I säsongstotalen är det tre skidpeppare som delar på förstaplatsen nämligen: Göran, Paul och Markus. Nu är det upp till oss andra att ändra på det!

Har du inte varit med förut och tippat är det dags att göra premiär nu! Må bästa man eller kvinna vinna.

Lycka till!

Etiketter: