Anna Olsson på Skidsport.com

Denna vecka befinner sig hela världens längdelit på helspänn. Många undrar nu hur ska det gå i helgens testlopp? En som under många år varit i samma situation, men inte längre, är Anna Olsson som efter förra säsongen la skidorna på hyllan. Skidsport.com har genom Fredrik Uusitalo har träffat Anna där hon berättar om det nya livet, men också en hel del om hur karriären varit. Kanske inga direkta kioskvältar-nyheter som man inte visste, men ändå härlig läsning.

Ett roligt parti är när hon berättar om hennes första VM-start, 1997 i Trondheim. Hon var totalt övertänd och gick in i väggen redan efter ett par kilometer! Detta påminner mig lite om Lisa Larsens härliga min när hon stod uppställd i kvartsfinalen på sprintloppet i Prag under Tour de Ski förra året. En underbar syn.

Hur som helst, läs intervjun med Anna Olsson!

Etiketter: