Snart comeback!

Trots att jag inte skrivit något här på ganska länge slutar ni ändå inte att skriva kommentarer. Det är helt fantastiskt! Som om hemsidan lever vidare utan mig vid rodret! Fast bäst av allt vore ju om styrman styrde också…

Sedan jag kom hem från fjällen har två saker hänt som lett till att jag inte skrivit något.

1. Jag har försökt komma igång med orienteringen för säsongen. Det sket sig snabbt då jag fick ryggskott på första tävlingen. Så nu är det rehab och meck vilket varit ganska jobbigt rent mentalt. Liknar mig mycket vid Mats Larsson då jag också har sån jävla otur med sjukdomar och skador. Synd att man inte var lika lättränad som han är.

2. Jag har sjuuukt mycket jobb just nu. Tror det lättar om någon vecka eller så. Många deadlines i antågande och jag är sen (ritar orienteringskartor just nu).

Men hur som helst kan vi ju enas om att det är bättre att jag är frånvarande nu än under OS!

Hörs snart igen!

PS. nästa vecka presenterar man de nya landslagsgrupperna, vilka tror ni kommer ingå? Vilka vill ni helst se där?

Etiketter: