Full kvot inför nästa säsong!

I DN berättar Joakim Abrahamsson att Sverige lyckats roffa åt sig full kvot för både sprint och distans på herr och damsidan inför nästa säsong! Det betyder 6 personer per start!! 2010/2011 kan bli en rolig vinter!

I intervjun pratar man mycket om att man kommer ge unga åkare chansen framöver. Det är ju bra, men bara man inte får dille på juniorer och glömmer bort alla late bloomers. Se bara på Johan Olsson, Daniel Rickardsson med flera. För en del tar det lite längre tid och jag hoppas ledningen förstår det och även plockar in lite äldre förmågor också. Jag litar dock på gänget som styr, dom har gjort det väldigt bra, bortsett från kanske petningen av Mathias Fredriksson till Otepää.

Jocke berättar även att ingen av OS-åkarna förutom kanske Anders Södergren kommer åka i Lahtis helgen.

Läs mer: DN