Jönsson sjuk – Sverige utan medalj?

Emil Jönsson har fått öroninflammation och kan inte ställa upp imorgon. Istället blir det Teodor Peterson som får åka med Marcus Hellner. Vad tror ni, har vi någon chans på medalj nu? Hur stark är Teodor på distans?

Hur som helst, stackars stackars Jönsson!! Vilket skit-OS han är med om. Tur att hans Anna sköter sig så bra.

Uppdatering: Nu har vi kanske förklaringen till varför han inte var bättre än han var i onsdags:

”Har inte varit så pigg som jag hoppas på under det här mästerskapet, men inte riktigt vetat vad det är för fel på mig. Efter sprinten fick jag ordinerat antibiotika för att slå ut ev konstigheter och checkat av med läkare som undersökt mig dagligen för att säkra att jag inte skulle bära på något som smittade övriga truppen. Och allt har känts okay, lite segare än vanligt bara.”

Etiketter: