21 februari 2010, av Oskar

Elofsson i tårar

Jag kan inte sluta titta på det här klippet. Det är det finaste jag sett på väldigt länge!

2 kommentarer till ”Elofsson i tårar”

Så jäkla stort! Man vill ju bara ge grabben en kram! Vad jag gillar med Per är att man märker att det inte var så länge sen han var där själv. Det är som man kan glutta lite in i själva skidlandslaget.

Inlagd: 2010-02-21, 16:55
Skriven av: lasse

Finaste sen Oskar konfirmerades.

Känns som att det är glädje blandat med en gnutta avundsjuka i Elofsson. Får alltid en känsla av att han aldrig riktigt kunnat släppa hur snöppligt hans fina karriär tog slut. Och ser han inte ut att vara på väg att göra en brolin när han sitter i studion? Lite pluffsig så där.

Inlagd: 2010-02-21, 19:55
Skriven av: Andreas

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values