Kris i stafettlaget?

7 tjejer
Har läst lite här och där på nätet om hur grymt vårt stafett-lag kommer bli (nu när både Haag och Kalla tagit medaljer) och då frågar jag mig, vadå? hur menar de då? Jag skulle säga att det är totalkris i stafettlaget. Sprintern Ida Ingemarsdotter blev 42:a igår, Britta Johansson Norgren 53:a (vilket är nio placeringar från slutet!!). Dessa två känns verkligen inte aktuella för en sträcka i stafetten. Vad har vi då kvar? Jo, Magdalena Pajala och Anna Olsson. Olsson är ganska självskriven. Hon visade på sprinten att hon är i grym form, vi får hålla tummarna för att det räcker i fem km hårdkörning.

Magdalena Pajala då? Well, hon har en riktig fighter-spirit så hänger hon bara med i början tror jag inte hon kommer låta sig själv tappa i slutet. Hon kommer, likt Haag igår och Hellner i måndags, kriga ända in i mål!

Äh nu vänder vi krisen va!

Heja stafettlaget!

Etiketter: