Hellner hänger kvar

Som ni märkt har jag varit lite frånvarande idag också. Det beror på ännu en fantastisk dag på isen. När jag till slut kom hem fick jag vänta till halv tio på kvällen innan någon lagt ut dagens herrlopp (eftersom SVT bara visade damloppet på play). Men nu, strax efter 2 på natten har jag sett loppet och jag måste säga att jag är förvånad över att Northug var framme och drog ibland. Jag tror det aldrig hänt någonsin förut!! Otroligt.

Sen så var det grymt bra att de höll klungan borta.

Men vad gäller klassiska loppet i övermorgon så känns det som om det är för mycket bonussekunder som delas ut. 5×15 = 1.15 vilket är mycket mer än vad ledargruppen leder över storklungan. Med andra ord, allt kan hända under de närmaste två dagarna, och tyvärr är det inte riktigt Hellners kaka. Men jag hoppas att han lyfter sig i de klassiska loppen på samma sätt som Charlotte Kalla gjorde när hon gick och vann touren. Då åkte hon ju bättre klassiskt än någonsin!

Godnatt!

Etiketter: