H A N N A   F A L K

Åh herregud, det var ju nästan inte ens spännande! Eller jo, det var sjukt spännande när jag tänker efter, trots Hanna Falks helt sjukt kaxiga skidåkning där hon ledde från start till mål under alla sina heat – helt magiskt!

Och som kommentatorerna påpekade på TV, det här är nog ingen engångsföreteelse. Jo, kanske vinsten, men jag tror att vi kommer få se Falk i fler finaler framöver. Hon visade i Kuusamo att hon är grym och idag bekräftade hon det med råge!!

Ida Ingemarsdotter hamnade lite i skuggan av Falken idag, men hon gjorde ju också en grym placering – fyra!! Fan vad jag gillar Düsseldorf.

Resultat

Svenska placeringar

  • 1. Hanna Falk
  • 4. Ida Ingemarsdotter
  • 7. Lina Andersson
  • 27. Britta Norgren Johansson
  • 39. Magdalena Pajala

Slutligen kan jag även meddela att Hanna Falk numera leder sprintcupen!!

Vi återkommer om herrarna lite senare…

Läs mer: DN, Aftonbladet