Vad hände med Sara Lindborg i Kuusamo?

Ja den frågan ställde sig nog många i söndags. Efter att jag inte hittat någon intervju med Sara blev jag tvungen att fråga själv.

Många av oss undrar vad som hände dig i början av loppet. Du låg ganska ordentligt efter vid de två första mellantiderna och därefter började du plocka rejält. Kommentatorerna på TV4 Sport trodde du hade ramlat eller något. Var det så?

”Har fått frågan om jag ramlat av fler, men nej, det gjorde jag inte. Det kändes bra under lördagens tävlingsförberedlser, men i söndags var jag tyvärr matt och loj i kroppen. Första 3 km var bedrövliga, sedan kom jag igång något och andra varvet var ok. Jag hade hoppats på att göra ett mycket bättre lopp och är (som du nog förstår) inte alls nöjd med min insats. Jag vet att jag kan prestera mycket bättre och hoppas att jag får visa det i världscupen (och allra helst OS såklart!).”

Så nu vet vi det – en dålig dag på jobbet bara. Vi hoppas att Sara får chansen snart igen!