Försvinner förbundskaptenerna efter den här säsongen?

Vi får uppleva det om och om och om och om igen. Vad är det som händer med svensk skidledning egentligen? Nu idag skriver Expressen att Magnus Ingesson förmodligen redan i vår måste gå tillbaka till sitt jobb som Polis som han är tjänstledig ifrån.

”Polismyndigheten sa egentligen stopp redan efter förra säsongen, men gav mig till slut tjänstledigt även den här säsongen.”

Well det är ju bara att hoppas att dom vill fortsätta ge honom tjänstledigt! Förstår dom inte vilken nytta han gör!? Jag menar, utan Ingesson kanske skidåkarna inte presterat så bra vilket lett till att färre satt bänkade framför TV-apparaterna och istället begick mängder med brott! …närå, det var ett skämt.

Tidningen skriver också att Jocke Abrahamssons kontrakt går ut i vår och han låter också lite osäker på framtiden. Eller så är det bara så Expressen vill vinkla saken.

Etiketter: