28 november 2009, av Oskar

Försvinner förbundskaptenerna efter den här säsongen?

Vi får uppleva det om och om och om och om igen. Vad är det som händer med svensk skidledning egentligen? Nu idag skriver Expressen att Magnus Ingesson förmodligen redan i vår måste gå tillbaka till sitt jobb som Polis som han är tjänstledig ifrån.

”Polismyndigheten sa egentligen stopp redan efter förra säsongen, men gav mig till slut tjänstledigt även den här säsongen.”

Well det är ju bara att hoppas att dom vill fortsätta ge honom tjänstledigt! Förstår dom inte vilken nytta han gör!? Jag menar, utan Ingesson kanske skidåkarna inte presterat så bra vilket lett till att färre satt bänkade framför TV-apparaterna och istället begick mängder med brott! …närå, det var ett skämt.

Tidningen skriver också att Jocke Abrahamssons kontrakt går ut i vår och han låter också lite osäker på framtiden. Eller så är det bara så Expressen vill vinkla saken.

4 kommentarer till ”Försvinner förbundskaptenerna efter den här säsongen?”

Detta kan nog bara ske i Sverige. Jag hoppas också dessa ledare har kontakt med Mathias Fredriksson, Mats Larsson med flera som inte har deltagit i världscupen hittils.

Är det någon som hört något kring Sandra Hansson? Det går ju ett lopp i Slovenien med 15km klassiskt i slutet av December. Det hade varit intressant att se henne där.

Inlagd: 2009-11-28, 18:22
Skriven av: Alexander

Inte så konstigt om han inte kan vara tjänsteledig hur länge som helst det är ju tydligen polis brist i Sverige. Sen ska man inte tro nått Expressen skriver innan man har det svart på vitt.

Inlagd: 2009-11-28, 18:30
Skriven av: Andreas

Han gör större nytta för Sverige som förbundskapten än som polis det borde polismästaren begripa. Ge honom obegränsad tjänstledighet så länge han är i landslaget, hur svårt kan det vara?

Inlagd: 2009-11-28, 19:14
Skriven av: nisse

Tröttsamt… Flerårskontrakt, någon?

Hade velat se Gunde kvar också.

Inlagd: 2009-11-28, 20:13
Skriven av: Jörgen

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values