25 april 2009, av Oskar

Södergren ska bli farsa!!!

Jag säger bara:

”Under silverloppet tänkte jag flera gånger på det fantastiska att jag ska bli pappa och Lisa mamma. Det känns som att kärleken bara växer inom mig. Och det betyder egentligen allt, att vara lycklig.”

Jag lyfter på hatten och säger grattis!

…och håller tummarna för att Anders inte åker på lika många förkylningar som Mathias Fredriksson gjort sedan han skaffade barn. Med tanke på att femmilen under VM 2011 i Holmenkollen körs i masstart finns det nog risk för att Södergren nöjer sig efter OS. Jag hoppas det inte blir så men med en knodd i familjen finns det annat att leva för än att åka sällskapsresa runt i de norska skogarna. Eller?

Läs mer på Anders Södergrens hemsida.

En kommentar till ”Södergren ska bli farsa!!!”

En otroligt bra nyhet! Grattis Anders!

Inlagd: 2009-04-30, 18:25
Skriven av: Alexander

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values