Sandra Hansson till Trondheim?

Nu när vi äntligen snart ska få se Lisa Larsen i landslagsdräkt slog det mig att det även borde finnas chans för Sandra Hansson att starta i årets världscup. Visserligen har landslagsledningen sagt att hon måste mäta sig mot den svenska eliten på hemmaplan innan hon kan bli påtänkt för start i landslaget. Men det borde hon väl ha gjort i och med vinsten i Vasaloppet? Själv tycker jag hon är ett utmärkt alternativ för 30 km klassiskt i Trondheim om nån vecka (som ersätter Holmenkollen i år). Så värst många damer som tycker om långa lopp klassiskt har vi inte, så här tycker jag Hansson är ett rimligt alternativ!

Passade på att göra lite research och upptäckte då att årets ”Holmenkollen” är en masstart! Jävla skit om man frågar mig. Denna skidinstitution till tävling var den enda individuella långdistansen kvar på världscupschemat. Ska den också försvinna nu? Hur som helst, Hansson borde kvala in i laget oavsett startsätt.