24 februari 2009, av Oskar

Jag hoppas Charlotte Kalla inte läser Aftonbladet

Just nu pågår en ytterst hopplös omröstning på Aftonbladets hemsida: ”Tar Charlotte Kalla nån medalj i VM?”

Man kan välja mellan ”Ja, i damstafetten”, ”Ja, på tremilen”, ”Ja, i båda loppen” och sista frågan ”Nej”.

Med tanke på att hon precis fällt ut sig själv från medaljen idag är svenska folket uppgivna och det syns i omröstningen. Över 60% av de som röstat tror att hon åker hem utan medalj. Just i denna stund har vi faktiskt ingen aning om hur det blir, även om jag tror och hoppas att alla dessa har helt fel. I stafetten har faktiskt svenskorna en dunderchans att ta en medalj, men just nu är folket ute i stugorna besvikna och har helt förträngt det.

Det jag ville komma till med det här är: att göra en sådan omröstning vid just det här tillfället är som upplagt för besvikna klick på ”nej”-knappen och fan det är precis vad Kalla inte behöver höra just nu!!!!! Det värsta är att Kristoffer eller någon annan där på Aftonblaskan kommer säkert ta upp det med henne i nästa intervju, ”jaha du Kalla, ingen tror på dig längre.. vad säger du nu?”

Som sagt, dåligt sätt att peppa en tjej som haft en jävla otur idag, så in och rösta nu på att hon tar två medaljer!!

Till sist så hoppas jag att Kalla inte läser det här bloggen heller… i alla fall inte detta inlägg…

12 kommentarer till ”Jag hoppas Charlotte Kalla inte läser Aftonbladet”

Kalla var grymt laddad idag och hade bra tryck. Hon hade varit på pallen OM hon inte stupat i semin. Hon krossade ju i b-finalen… Jag tror att hon kommer att göra en grym stafettsträcka men det är ju inte bara hon som måste leverera om det ska bli medalj i stafetten. Det ser lite oroligt ut, magsjukan har satt djupare spår än vad man hade hoppats. Britta var ju inte helt fräsch idag och Anna Haag varkar ju fortfarande vara helt utan energi. Jag tror också att Kalla kan ha chans på medalj i tremilen även om det inte blir guld, tror fortfarande att Steira blir för svår.

Inlagd: 2009-02-24, 18:52
Skriven av: rs

Läste också Aftonbladets så kallade undersökning, och blir helförbannad vad är det för såkallade journalister på den tidningen. Man hittar på rubriker och försöker skapa problem
nä först så ska man sälja på att hylla sedan sälja på att sänka. Nu tror jag inte Charlotte låter sig påverkas hon är en smart tjej. Men med tiden så är det inte bra att hålla på att hacka på folk för att få dom att tappa självförtroendet se på Anja som gett Sverige massor av medaljer men nu är hon tydligen lovligt byte för AB
och andra skittidningar.

Inlagd: 2009-02-24, 19:23
Skriven av: nisse

rs: ja hon krossade i B-finalen, men hennes tid där var sämre än Ingemarsdotters tid i finalen.

Inlagd: 2009-02-24, 19:44
Skriven av: Frans

Tror nog att semifinalen med två tokrusningar pågrund av fallen tog en del kraft. Och hon var ju inte heller pressad under loppet så 3sekunder fortare i en A-final är nog garanterat.

Inlagd: 2009-02-24, 20:05
Skriven av: nisse

jo jag vet. man läser ibland aftonbladet. fast man vet att man inte borde. dom gör allt för att sälja nummer..

Inlagd: 2009-02-24, 20:41
Skriven av: j

Nu är ju inte journalisternas jobb att peppa någon. Utan att granska och ifrågasätta. Dom sköter alltså sitt jobb. Liksom när de hyllar henne när det går bra…

Inlagd: 2009-02-24, 22:46
Skriven av: Martin

För det första så bör man väl veta vad man pratar om. Det kan faktiskt gå bra utan att vinna och det begriper folk som vet vad det handlar om. Och att sedan ge sken av besvikelse och låta folket tycka det är så jävla lågt. AB är en extrem skittidning och bör hålla sig till dokusåpor och inte störa våra bästa idrottsmän med sina idiotrubriker.

Inlagd: 2009-02-24, 22:59
Skriven av: nisse

Har du levt under en sten hela livet? Det är sån här skit blaskorna håller på med hela tiden.

Inlagd: 2009-02-24, 23:33
Skriven av: Andreas

Martin, kan dom inte chilla lite med kritiken tills efter i morgon åtminstone?

Inlagd: 2009-02-25, 00:45
Skriven av: Oskar

Nej dom kan inte chilla och vänta. Återigen deras jobb är att ifrågasätta och granska. De ska aldrig ta hänsyn till att det är ett VM eller liknande. Kom ihåg när aftonbladet avslöjade Sveriges taktik mot om det var Spanien i EM och Lagerbäck blev vansinnig. Samma sak där, media måste vara opartisk. Sen hålle jag med om att det är en skittidning.

Inlagd: 2009-02-25, 07:52
Skriven av: Martin

Media och opartisk i samma mening… Visserligen är kanske tanken sådan men Aftonbladet och expressens mål är att sälja tidningar och det gör de via konstruerade rubriker och texter som sällan speglar sanningen, att folk läser dem och tror på det som står i dem är för mig en gåta.

Dessutom är ju deras undersökningar skrattretande ledande för det mesta och ingenting som speglar vad folket egentligen tror och tycker.

När det gäller de som röstar i sådana undersökningar är det väl samma personer som röstar på 5 guld innan det börjar eftersom vi då enligt tidning har världens bästa trupp, 5 dagar senare står det fiasko i någon artikel och vips röstar samma person 0 medaljer och fiaskomästerskap även om våra bästa (exkl sprinten och där var det ju egentligen bara Jönsson som kändes som medaljkandidat på förhand) grenar återstår.

Inlagd: 2009-02-25, 08:47
Skriven av: Ivve

Det är bara bra om hon läser sån skit! Hon blir enbart skitförbannad och ännu mer revanschsugen för hon har för länge sedan förstått att dessa ”sportjournalister” inte begriper ett dugg. Garanterat, för jag tror att hon i det avseendet har en liten Wassberg i sig!

Inlagd: 2009-02-25, 09:52
Skriven av: Torbjörn

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values