Jag hoppas Charlotte Kalla inte läser Aftonbladet

Just nu pågår en ytterst hopplös omröstning på Aftonbladets hemsida: ”Tar Charlotte Kalla nån medalj i VM?”

Man kan välja mellan ”Ja, i damstafetten”, ”Ja, på tremilen”, ”Ja, i båda loppen” och sista frågan ”Nej”.

Med tanke på att hon precis fällt ut sig själv från medaljen idag är svenska folket uppgivna och det syns i omröstningen. Över 60% av de som röstat tror att hon åker hem utan medalj. Just i denna stund har vi faktiskt ingen aning om hur det blir, även om jag tror och hoppas att alla dessa har helt fel. I stafetten har faktiskt svenskorna en dunderchans att ta en medalj, men just nu är folket ute i stugorna besvikna och har helt förträngt det.

Det jag ville komma till med det här är: att göra en sådan omröstning vid just det här tillfället är som upplagt för besvikna klick på ”nej”-knappen och fan det är precis vad Kalla inte behöver höra just nu!!!!! Det värsta är att Kristoffer eller någon annan där på Aftonblaskan kommer säkert ta upp det med henne i nästa intervju, ”jaha du Kalla, ingen tror på dig längre.. vad säger du nu?”

Som sagt, dåligt sätt att peppa en tjej som haft en jävla otur idag, så in och rösta nu på att hon tar två medaljer!!

Till sist så hoppas jag att Kalla inte läser det här bloggen heller… i alla fall inte detta inlägg…