Skidpepp har läsare i Liberec

statistikliberec.png
Stora blaffan i kartan är Liberec.

Haha, var inne idag och kollade statistiken för hemsidan (all time high för övrigt) och upptäckte till min stora förtjusning att jag har en hel del läsare från Liberec nu under VM. Antar att det inte är lokalbefolkningen utan antingen svenska fans, aktiva eller journalister – roligt!

För er som undrar hur många besökare jag har kan jag berätta att under de senaste dagarna (läs VM) har jag per dag haft kring 2000 sidvisningar, 750 besök, varav 450 är helt unika, vilket betyder att en hel del av besökarna återkommer. Faktum är att endast 20% av besökarna den senaste månaden är nya besökare. Resten, hela 80% är trogna som återvänder!

Tyvärr har hela 86 pers sökt på kowalczyk+doping och kommit till Skidpepp. Många undrar om polskan kan vara så bra, på naturliga sätt. Well, jag tror det. Några andra har sökt på veerpalu dopad. Tveksamt det med va? Annars är sökorden Lisa Larsen, Per Elofsson och Northug väldigt populära!

Etiketter: