18 februari 2009, av Oskar

SVT tippar medaljer

Det verkar vara gubbrock som tema i bakgrundsmusiken under reportagen inför och under VM. I kväll hörde man med Bankiren, Bo A Orm, Krönikören och Blomman om vad de tror inför VM. Se själva vad de tror.

2 kommentarer till ”SVT tippar medaljer”

Hoppas dom får rätt förutom Bauer.
Tror inte han pallar pressen av hemmaplan.

Inlagd: 2009-02-18, 22:21
Skriven av: nisse

Jonas Karlsson har nog en del att jobba på när det gäller skidåkning. Både när det gäller skatingteknik ;) och som kommentator. På vinterhalvåret tycker jag han kunde nöja sig med att skriva blogg och ha krönikor en gång i veckan i sportspegeln? För de sakerna är han riktigt bra på. Friidrotten kan han sen kommentera hur mycket som helst för den sporten har han iaf lite kunskap om.

Inlagd: 2009-02-19, 09:25
Skriven av: Frans

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values