Jag tar tillbaka allt om fläskigt startfält

Igår sa jag att det var ett fett startfält på herrsidan. Well, när Anders Södergren gör rent hus och vinner över tvåan Johan Olsson med nästan 1 minur och 45 sekunder, och den som blev tia är nästan 4 minuter efter, vafan är det? Riktig pissåkning av de andra svenskarna, eller var det Södergren som var sjukt bra?

Man kan ju tycka att Jörgen Brink imponerade med en femteplats, och visst, placeringsmässigt är det bra, men tiden till Södergren är ju bara för lång! Fan alla hade ju kommit sist i ett VC-lopp ju!!

Mindre tidsdifferenser var det på damsidan. Till tiondeplatsen är det bara strax under två minuter, vilket är helt klart bättre. Frågan är hur bra alla skulle stå sig mot internationell konkurrens. Hur som helst, kul att Maria Rydqvist levererade! Tänk på att hon har hälsenestrul och funderade på att inte starta, men gjorde det ändå, GRYMT. Hon fick spö av Anna Olsson och Britta Norgren i slutet, men de är ju faktiskt erkända spurtare! Lina Andersson verkar inte riktigt kunna köra fri stil, eller blev hon trött? Vi får väl se på söndag när det är skate, ska hon köra?

Resultat herrar
Resultat damer

Läs mer: DN, Aftonbladet 1 2

Etiketter: