Dags för Düsseldorf

Lite senare än vanligt reser världens sprinters ner till Düsseldorf nu till helgen. Ska Peter Larsson ta hem det igen? Förra året missade han ju vinsten i den individuella tävlingen men tog hem det i teamsprinten tillsammans med Björn Lind (det var ju 2006) Emil Jönsson. Antingen är Larsson väldigt bra att åka platta banor eller så är han alltid för tidigt i form, för det är mest i Düsseldorf han brukar prestera. Hur det nu ligger till får vi svar på till helgen!

Emil Jönsson hade tydligen problem med luftrören i Davos. Vi får hoppas att rören blivit bättre och att han kan starta på riktigt. Spännande med Fredrik Byström och Ingrid Vikman. Dessa två kom med i laget efter vinst i Sverigecupen i söndags.

Värt att notera är att det inte är det tyngsta namnen i andra landslag som åker ner till Düsseldorf. Detta beror på Touren som står för dörren.

Uppdatering: Emil Jönsson är förkyld (orsak till problemen i Davos) men räknar iskallt med start till helgen. Jag är lite tveksam, men visst hoppas jag på start! Krya på!

Medan vi väntar på helgen så får ni titta på förrförra och förra årets sprintstafett. Taskig kvalitet, men vad gör det när Sverige vinner?

Sverige

Damer Herrar
Anna Olsson
Lina Andersson
Ida Ingemarsdotter
Britta Norgren
Ingrid Vikman
Björn Lind
Emil Jönsson
Robin Bryntesson
Jesper Modin
Peter Larsson
Fredrik Byström
Thobias Fredriksson (ny!)
Johan Edin (ny!)