Lind sexa…

Björn Lind var den enda svensken att ta sig till final idag, och väl där var han rätt så medioker. Ljusglimten i tunneln måste vara hans forcering i kvarten när han brände om allihop. Riktigt riktigt snyggt. Men som sagt, det skulle han gjort i finalen istället… Varför är han sådan slow starter? Är det medvetet eller?

Men alltså, hur kunde de andra svenskarna bli utslagna? Det är ju skandal! Väl? Var det dålig dag på jobbet? Var det för mycket hög höjd? Var det salmonella i maten? Var banorna för långa? Var svenskarna helt enkelt för dåliga?

På damsidan var Petra Majdic åter svinbra och tog hem segern förhållandevis lätt. Kul att Britta Norgren kom till semi, sakta men säkert kommer hon tillbaka, samt att Anna Olsson gick vidare från prologen, det var väl ett tag sen sist?

Läs mer: DN

Etiketter: