Spännande lagsammansättning!

Ni kanske redan har läst det i kommentarerna, men en helt ny combo har sett sitt ljus – Charlotte Kalla på sistasträckan! Det ska bli otroligt spännande att se! Tyvärr är jag lite orolig för att Jenny Hansson inte kommer kunna hänga Bjørgen som också kör förstasträckan (även det en ny combo). Britta Norgren på andra får det tufft mot Kuitunen, Johaug, Böhler och Rotcheva på sin sträcka. Huh! Men det kan gå! Tredje sträckan kör Anna Haag och där inte är så himla stort motstånd. Sistasträckan har som sagt Charlotte Kalla fått förtroendet för och det ska bli otroligt spännande hur hon går. Jag minns inte när jag såg henne i en spurtstrid senast så det kommer bli ruggigt spännande, om vi nu får hänga med i täten hela vägen. Ojoj, lite press på Hansson med andra ord!

Kristoffer här tippar på Norge som segrare, själv vill jag så mycket att jag måste säga Sverige. Hade vi bara haft Lisa Larsen på plats hade det inte varit något snack, helt klart!! Var är hon?!

Herrlaget däremot blev det vi tippade, dock med en liten rockad, Olsson på andra istället för första.

Både jag och Kristoffer tror att norbaggarna tar hem det på herrsidan. Däremot är det inte lika givet då det finns väldigt många lag på plats. Säkert 10 lag kan vara med om striden om pallplatserna tror vi!

Må bäste lag vinna, men helst något av de svenska!

Startlistor