Jag gråter för Södergren

Fyfan fyfan fyfan fyyyy faaan, hur kan man ha en sådan otur som Anders Södergren har? Det är fan i mig inte rättvist att världens bästa skidåkare måste avbryta säsongen, i sitt livs bästa form, innan säsongen ens startat. Jag skulle fan offrat min ena testikel för honom… eller ja, kanske inte men nästan!

Helt plötsligt känns det längre inte lika roligt att sätta sig på nattåget upp till Gällivare imorgon kväll… FAN!

NRK formulerar det så här:
”Nå er det meget uklart når Södergren konkurrerer på ski igjen.”

Känn bara på den meningen. Hur jävla deppig är inte den?!

Men men, med tanke på hur jävla bra Anders verkar tackla det hela så ska jag inte hänga läpp jag heller. Vi får hålla tummarna för att operationen blir lyckad och att han är tillbaka i spåret snart igen.

Till sist, i DN är han fortfarande bara hängig (uppdaterad: nu verkar han inte vara det längre).

Han är så grym:
”Jag vill vara ärlig och säga som det är och vill inte bli föremål för vilda spekulationer i media. För dagen har jag inget mer att säga. Ingen vet något. Inte ens överläkaren på Östersunds sjukhus”.

Tänk om han bara vore lite hängig…

Uppdatering: Magnus Ingesson intervjuad i Expressen om när han hade testikelcancer: ”det är som att ramla ner i ett svart hål”