Glad att inte vara norsk #2

I serien ”glad att inte vara norsk” har vi nu kommit till nummer två. Läste precis på aftonbladet.se om att några ur norska landslaget trampat lite i klaveret genom att spela in en video där de låtsas vara ryska prostituerade eller nåt sånt. Tanken var att visa omvärlden att längdskidåkare inte alls är tråkiga utan istället spexiga och roliga.

Tyvärr har de bara förstärkt bilden av att vara ruggigt tråkiga. För det märks hur världsfrånvända de verkar vara när man väljer att klä ut sig till horor. Alltså vad som helst annat hade varit smartare. T ex sprintgutta och deras hopplösa gladiator-stil är ljusår bättre/roligare.

Summa sumarum: Ruggigt pinsamt.

Kan tilläggas att videon ovan verkar vara en del av en längre video som Astrid Uhrenholdt Jacobsen klippt ihop från lägret i Val Senales i början av hösten. PGA uppståndelsen kring filmen har den längre videon gjorts privat och är inte längre tillgänglig. Synd! För nu får omvärlden bara se det hopplösa…

Etiketter: