Bryntes poängklubb

bryntespoangklubb.png

Ni kanske har läst att Sveriges och Danmarks börser har infört möjligheten att köpa enstaka aktier. Jag vet inte om det är detta som inspirerat Robin Bryntesson och hans entourage att starta ”Robins Poängklubb” som är en pengainsamling i facket många bäckar små. Tanken är att om man går med i poängklubben ska man pröjsa in två kronor för varje världscuppoäng grabben tar, en slags välgörenhet med andra ord. Kanske inte så spännande, eller?

Jo, för om man är med i klubben får man även vara med och gissa hur många poäng Brynte kommer ta och gissar man rätt/närmast kan man vinna ”hemliga” priser, vad det nu innebär. Kanske är det Gamla begagnade Gundes vindtrosor med bromsspår eller avbrutna stavar från bataljer med norrbaggar?

Som tröst för de som inte är så bra på att gissa (undertecknad) lottar man även ut lite priser då och då bland klubbens alla medlemmar.

Så om ni vill att grabbhalvan ska roffa åt sig några OS och VM-guld framöver är det bara att gräva fram mynten i byxfickorna och börja skramla ihop en liten Brynte-hög.

Infoblad

• Bryntes hemsida