24 februari 2008, av Oskar

Inga medaljer i Falun men desto fler i Italien

När Sveriges reservbetonade damlag hamnade utanför pallen och sveriges herrlag gjorde lite halvbra laguttagningar här i Falun, gick det mycket bättre nere i Italien och U23-VM. Okey, U23-mästerskapen har kanske inte den högsta statusen (då många kör vanliga vc istället), men det var ändå skönt att höra att Robin Bryntesson spöade skiten med resten av skidåkarna. Ida Ingemarsdotter körde också grymt bra och blev sexa. Längd.se har skrivit ett fint reportage, läs det.

3 kommentarer till ”Inga medaljer i Falun men desto fler i Italien”

Tycker att det är så trist att Sverige aldrig kan ställa upp med bästa laget, äter och/eller tränar de fel?

Tänker framför allt på Britta Norgren, med henne i normal form på sista sträckan hade vi aldrig tappat på sista.

Sen vad har hänt med Lina Andersson (gjorde ingen bra prestation idag i Sverige III)? Anna Dahlberg? Vi skulle ha behövt en bättre startkvinna (i klassiskt) för att hänga någorlunda med Kuitunen på första?

Anna Hansson och Charlotte Kalla är de enda som får godkänt idag!

Sen är det bara att beundra Norge på herrsidan – vilken bredd (och topp) ! Sverige skulle ha haft de två i Sverige II först och sedan Södergren och Hellner. ”Halvbra” laguttagning, som du skrev, Oskar…

Är nyfiken på skidskytten Magdalena Neuner – hur skulle hon klara sig i vanlig längdåkning? Det skulle vara intressant att se!

Hälsningar / Jörgen

Inlagd: 2008-02-24, 23:26
Skriven av: Jörgen

Sverige kom ändå fyr…. Rydqvist gjorde inte heller bort sig. De slog tex Norge II och Ryssland

Inlagd: 2008-02-25, 11:47
Skriven av: Löwet

Alltså jag tycker damerna gjorde en bra prestation med tanke på att det är så många som är skadade och sjuka. Lina Andersson körde på så länge det höll och märkte väl efter halva hennes sträcka att hon inte klarade att hålla det tempot ännu. Men det var bättre att hon satsade än att hon fisåkte runt.

Skönt att se henne tillbaka igen efter tre månaders hosta!

Anna Dahlberg har gett upp säsongen pga skadan och Britta Norgren har ännu inte helt blivit kvitt hostan.

Inlagd: 2008-02-25, 20:31
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values