Inga pengar tillbaka för Fredriksson

De flesta kanske redan vet varför Mathias Fredriksson inte var med i stafettlaget i söndags, men jag kan dra det kort: För några år sedan investerade Mathias pengar (2,5 mille) i ett norskt bolag som skulle förvalta stålarna och göra smarta placeringar. Tyvärr försvann alla pengarna på kort tid och idag skulle Mathias in i rätten efter att han stämt företaget.

Men efter dagens förhandlingar har Fredriksson, enligt SVT Sport, bestämt sig för att han dra tillbaka stämningsansökan vilket betyder att han blivit ganska mycket fattigare.

Tråkigt men skönt att det är över så att han kan fokusera på en sak: SKIDÅKNING! Så nu tar vi alla fram våra händer och framförallt tummarna och håller dessa stenhårt ett bra tag för att Matte ska vara tillbaka i god form från rätten och sjukdomen redan till helgen, om han nu väljer att köra…