02 november 2007, av Oskar

Pohlman, ge Sverige lite snö!

Kom igen nu Pohlman, nu är det dags för dig att skaka fram lite snöoväder över Sverige, gärna i krokarna kring nordvästra Härjedalen! Landslaget ska dit nästa vecka och träna på snö är det tänkt, och om de ska kunna träna på snö behöver de även snö att träna på! Utan snö blir det barmarksträning och som jag har förstått det börjar åkarna bli riktigt trötta på det, speciellt de som inte tillhör Team Mekonomen. Utbrytarna verkar ju kunna åka glaciär hela dagarna!

Så för att vi ska krossa norrbaggarna än en gång, denna gång på deras hemmaplan (läs Beitostølen), krävs det förutom mirakel från naturen/Pohlman, även en hel del tur i slutet av november. Om det gick bra att spöa baggarna i sprint så lär det vara ännu svårare att göra det på hemmaplan, i distans(!) plus att de lär vara sjukt revanschsugna. Det kan bli ren slakt från deras sida! Ni vet var ni hörde det först.

För en sak är säker, och det är att Northug som tillhör det ”traditionella” landslaget, alltså inte gladiatorerna/sprintgutta, var ju bland de bästa norrmännen i Düsseldorf. Det kanske iofs säger mer om Northug än de traditionella landslaget… men om det traditionella laget är så bra så blir det hårt!

Fram med snön nu så svennarna kan träna ostört och bra tills det bär väster ut! Jag hejar iallafall på Södergren!

3 kommentarer till ”Pohlman, ge Sverige lite snö!”

kommer det inte snö till bruks far dom till kiruna

Inlagd: 2007-11-02, 20:21
Skriven av: bertil

http://www.kuriren.nu/lokalt/?ort=360858&articleid=2086493

Inlagd: 2007-11-02, 20:24
Skriven av: bertil

[…] man ber riktigt snällt så får man som man vill. Nu har snön kommit till Bruksvallarna och lanslaget kan se fram emot en […]

Inlagd: 2007-11-06, 12:21
Skriven av: Skidpepp » Blog Archive » Tack Pohlman!

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values